SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ (2020-2021 EĞİTİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ)

Sorumluluk sınavlarına 10., 11. ve 12.sınıf öğrencilerden önceki yıllara ait alt sınıflardan sorumlu  dersi olanlar girecektir.

Sınavlarda, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı derslerinden birinci döneme ait konu ve kazanımlardan sorumlu olacak.

12.03.2021 872

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1. Sorumlu Olduğunuz Dersleri " ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER LİSTESİ" bağlantısından tespit ediniz.

2. Sınavına gireceğiniz dersin tarih ve saatine SORUMLULUK SINAV PROGRAMI'ndan bakınız.

3. Sınav saatinden en fazla 20 dakika önce okulda olunuz.

4. Sosyal mesafe kurallarına uyarak bahçede bekleyiniz.

5. Sınav saati gelmeden binaya girmeyiniz.

6. MASKE ile okula geliniz. (Maskesiz olanlar sınavlara alınmayacaktır.)

7. Sadece sınavınızın olacağı salona giriniz.

8. Yanınızda kalem- silgi ve öğretmeninin sınav için izin verdiği kullanılacak diğer malzemeler dışında cep telefonu vb. hiçbir şey olmayacaktır. Kalem silgi vb alışverişi yapmak COVİD-19 nedeniyle yasaktır.

9. Kurallara uygun olarak salona girmeyen öğrencilerin tespiti halinde SINAVLARI GEÇERSİZ sayılacaktır.

10. Sınavlar yüz yüze olarak okul ortamında gerçekleştirilecektir.

11. HES Kodu olmayan öğrenciler sınavlara alınmayacaklardır.

ÖĞRENCİLERİMİZ GEÇEN YILLARDAN SORUMLU GEÇTİKLERİ DERSLERDEN AŞAĞIDAKİ PLAN DOĞRULTUSUNDA YÜZ YÜZE SINAVLARA KATILACAKLARDIR.

Sorumluluk Sınav takvimi ile Sorumlu dersi olan öğrenciler ekli dosyadadır.

SORUMLULUK SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ