BAŞARIYA BİRLİKTE KOŞMAK İÇİN SENİDE OKULUMUZA BEKLİYORUZ

BAŞARIYA BİRLİKTE KOŞMAK İÇİN SENİDE OKULUMUZA BEKLİYORUZ

Kıymetli öğrenci ve velilerimiz;

LGS maratonu bitti ve artık geleceğinizi inşa etmek için doğru seçim yapma zamanı. Süreç başlıyor. Sizleri de okulumuzda çay içmeye ve tanışmaya bekleriz.

29.06.2019 4315

01-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz tanıtım günleri kapsamında sizleri de çayımızı içmeye bekliyoruz. Şehit Akın Sertçelik AİHL ailesi olarak son derece konforlu akıllı bina sistemi ile donatılmış, 2 adet cep sineması, 400 kişilik konferans salonu, 24 kişilik sınıflar, özel etüt odaları, robotik sınıfları, laboratuvar, kütüphane, halı saha, yemekhane, pansiyon, klasik sanatlar çalışmaları, spor alanları, kulüp çalışmaları, bilim, kültür ve sanat şenliği, geziler, yurt içi ve yurt dışı kampları ve dahası için sizleri de bekliyoruz.

Nitelikli eğitim kadrosu, iki dilde eğitim ve üniversite çalışma maratonu ile ülkemizin parlayan yıldızı olan Şehit Akın Sertçelik AİHL 2019-2020 eğitim öğretim yılı için sadece 120 kontenjan ile kız ve erkek öğrenci kabul edecektir. İmanlı, ahlaklı, ufku açık, akademik başarısı yüksek, koşmayı seven, milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik için mesai kavramı olmadan çalışmaya devam ediyoruz.

 

29-06-2019