2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ BİLGİLENDİRME NOTUMUZ

2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ BİLGİLENDİRME NOTUMUZ

01.09.2021 7466

VELİ BİLGİ NOTU

Değerli Velimiz;

 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı siz değerli velilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm eğitim camiası için hayırlara vesile olsun. Yeni eğitim öğretim yılına başlarken aşağıdaki hususlar hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

1)      Yeni eğitim öğretim yılımız bakanlığımızın talimatları doğrultusunda haftaiçi 5 gün ve yüzyüze olacak şekilde başlayacaktır. Okulların tekrar kapanması şuanlık gündem de değildir.

2)    Okulumuzda serbest kıyafet uygulaması yoktur. Bu yüzden tüm sınıf düzeylerinde öğrencilerimizin okul kıyafeti ile okula gelmeleri gerekmektedir. 8 ve 12. Sınıflar dahil tüm öğrencilerimiz okul kıyafeti giymek zorundadır. Sizlerden bu konuda azami destek bekliyoruz. Okulumuz bu konuda gereken takibi tüm ciddiyeti ile yapmaktadır.

3)     Servis ihtiyacı olan velilerimiz okul servis sorumlumuz Hakan bey ile (0532 573 2998) irtibata geçebilirler.

4)    Okulumuz bakanlığımızdan gelen ve gelecek her türlü gelişmeyi yakından takip etmekte adımlarını buna göre atmaktadır.  Bu doğrultuda yapılan ve yapılacak her türlü bilgilendirmeyi dikkatlice takip etmenizi rica ediyoruz. Bunun için okul web sitemiz başta olmak üzere facebook ve instagram sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyoruz.

5)   Öğrencilerimiz okula cep telefonu ile gelebilir ama okul saatleri içerisinde hiçbir sebeple cep telefonu kullanamaz. Bu yüzden ilgili müdür yardımcılarımız her gün ilk ders saatinde cep telefonlarını toplatmakta ve yine son ders saatinde cep telefonlarını öğrencilerimize teslim etmektedir. Bu konuda öğrencilerimizin disiplin işlemleri ile karşı karşıya kalmaması için sizlerinde takibini rica ediyoruz.

6)     Okulumuz İokul programı ile sizlere okul içi yoklamalarını anlık olarak sunacaktır. Yani öğrenciniz 2. derse 5 dk geç girdiğinde yok yazılacak ve siz bu gelişmeden anlık olarak haberdar olacaksınız. İokul ile haftalık ders programımızı görecek takip edecek ayrıca ilgili ders öğretmenleri ile irtibat kurabileceksiniz.

7)     Öğrencilerimizin okula düzgün giyimli, bakımlı ve uykusunu almış bir şekilde gelmeleri en büyük arzumuz. Bizler eğitimciler olarak bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor sizlerden de gereken dersteği bekliyoruz.

8)    Okulumuzda covid-19 kapsamında alınması gereken tüm önlemler alınmıştır. Bu doğrultuda hastalığın yayılma hızını azaltmak için velilerimiz mümkün olduğunca okula alınmayacaktır. Bu konuda hassasiyet göstermenizi önemle rica ediyoruz. Ayrıca ateş, öksürük vb. en ufak bir semptom gösteren öğrencilerimizin okula kesinlikle gönderilmemesi gerektiğini ve bu sorumluluğun sizde olduğunu hatırlatmak isteriz. Diğer tüm tedbirlerle ilgili sizlere ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Zakir ŞAHİN

Okul Müdürü

10-08-2021