Zakir ŞAHİN - Okul Müdürü

1986 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. 2004 yılında Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesini bitirdi. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

Şahin, 2006 – 2015 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Gençlik Meclisi ve Çocuk Meclisi Koordinatörlüğü başta olmak üzere çeşitli görevlerde bulundu. Geçen 9 yıllık zaman zarfından onlarca proje hayata geçirdi. 2015 yılında kendi mesleğine dönerek Van’ın Gevaş ilçesine öğretmen olarak atandı. 2015 yılında Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı desteğiyle “Vanlı Gençlerin Gözünden İstanbul” adlı eserini yayınladı. 2016-2018 yılları arasında Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesinde İHL Meslek Dersleri öğretmeni olarak görevine devam etti. Çocuk ve gençlik alanında birçok projesinin proje yazımı ve liderliğini yapan Şahin, 2017-2019 yılları arasında Türkiye Gençlik Vakfı Kadıköy İlçe Temsilciliğini kurucu başkan olarak yürüttü ve halen Türkiye Gençlik Vakfı Genel Merkez Eğitim Koordinatörlüğü eğitim danışmanı olarak görev almaktadır. 2018 yılı Aralık ayında okulumuz müdür yardımcısı olarak görevlendirilen Şahin, 2019 Haziran ayında okul müdürü olarak görevine başladı. 2023 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri yüksek lisansına kabul edilen Şahin, evli ve 2 çocuk babası olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.

(216) 688 2595 Eposta