YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL PROGRAMININ İLK ADIMI MERKEZİ SEVİYE TESPİT SINAVI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Din öğretimi genel müdürlüğünün koordinasyonunda uygulamaya başlanan yoğunlaştırılmış yabancı dil programının ilk adımı olan merkezi seviye tespit sınavı okulumuzda gerçekleştirildi. 5.sınıf düzeyinde uygulanan sınavda, sisteme ilk kez dahil olan öğrencilerin hazır bulunuşluluk seviyeleri tespit edilecek. 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak merkezi izleme değerlendirme çalışmaları ile öğrencilerimizin erken yaşta yabancı dil becerilerini kazanmaları hedeflenmektedir.

24.09.2021 895