PANSİYON BAŞVURULARI

Okulumuz pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerimiz için önemli duyuru

07.08.2022 1070

OKULUMUZ PANSİYONUNA BAŞVURU

Okulumuzda gündüzlü ve yatılı olarak öğrenim görülebilmektedir. Kontenjan dahilinde okul pansiyonuna öğrenci kabul edilecektir.

(Pansiyon Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız)

(Aşağıdaki Yazıyı İndirmek İçin Tıklayın)

2022 - 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ATAŞEHİR ŞEHİT AKIN SERTÇELİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

PANSİYONUNA ALINACAK ERKEK ÖĞRENCİ SAYISI AŞAĞIDAKİ TABLODA BELİRTİLMİŞTİR

PANSİYONA ALINACAK ÖĞRENCİ SAYISI

60

PARASIZ YATILI ÖĞRENCİ SAYISI

48

PARALI YATILI ÖĞRENCİ SAYISI

12

TOPLAM

60

OKUL PANSİYONUNA BAŞVURU TARİHİ 15 – 30 AĞUSTOS 2022 TARİHLERİ ARASIDIR. 1 EYLÜLDE SONUÇLAR BELLİ OLACAK VE KESİN KAYIT YAPILACAKTIR.

PARASIZ YATILILIK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.            Ek -1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyor ise, eşi ile birlikte bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2021 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösterenbelge,

2.            Velinin ve bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı esastır.(Nüfus CüzdanFotokopileri)

3.            Anne –baba çalışmıyorsa, çalışmadığına dair SGK 'dan alınan belge

4.            Anne-baba ayrı ise velayetkararı

5.            Öğrenciye ait 1 adet vesikalıkfotoğraf

6.            Sağlık Raporu ''Öğrencinin pansiyonda kalmasında sakınca yoktur.'' ibaresi mutlakaolmalıdır.

7.            Ortaokullarından disiplin cezası almadığına dair yazı

8.            Aile nüfus kayıtörneği

9.            Vergi Dairesinden alınacak mal bildirim beyanı

PARALI YATILILIK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.            Anne-baba ayrı ise velayetkararı

2.            Öğrenciye ait 1 adet vesikalıkfotoğraf

3.            Sağlık Raporu ''Öğrencinin pansiyonda kalmasında sakınca yoktur.'' ibaresi mutlakaolmalıdır.

4.            Ortaokullarından disiplin cezası almadığına dair yazı

Evrakların Müracaat Sırasında Teslim Edilmesi Gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT :

1.            e –Posta, faks vb. yollarla yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

2.            Eksik evrakla yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

3.            Veli anne veya babadır. Anne veya baba başvuru veya kayıt sırasında olamayacaksa; VEKÂLET edecek kişinin noterden belge getirmesigerekmektedir.

4.            Okulumuzun ara sınıflarında okumakta olup okul pansiyonunda paralı ve ya parasız yatılı kalan öğrencilerimizin kayıtyenilemeişlemlerinin 1 Eylül- 10 Eylül 2022 tarihleri arasında veli tarafından bizzat okul yönetimine yapılması gerekmektedir.

Kıymetli velilerimize duyurulur

Pansiyon Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız