OKULUMUZU YENİ KAZANAN 5. SINIF, HAZIRLIK VE 9. SINIFLAR İLE OKUL TANITIMI VE TANIŞMA TOPLANTISI

OKULUMUZU YENİ KAZANAN 5. SINIF, HAZIRLIK VE 9. SINIFLAR İLE OKUL TANITIMI VE TANIŞMA TOPLANTISI

Değerli Velimiz,

Okulumuza 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Sizlerle okul açılmadan önce her sene olduğu gibi okul tanıtımı ve tanışma toplantımızı gerçekleştireceğiz. Toplantımızın çok önemli konu başlıkları olacağı için tüm velilerimizin eksiksiz katılımını rica ediyoruz. Toplantımız okulumuz konferans salonunda olacaktır.

15.08.2023 2985

15-08-2023

 TOPLANTI TARİHLERİ

5. SINIFLAR

29 Ağustos 2023 Salı Saat: 10:30

HAZIRLIK SINIFLARI

31 Ağustos 2023 Perşembe 10:30

9. SINIFLAR

31 Ağustos 2023 Perşembe 13:00

 

KAYIT HAKKINDA (SADECE HAZIRLIK VE 9. SINIFLAR)

Öğrencilerimizin kayıt işlemleri e-okul üzerinden yapıldığından ayrıca bir kayıt işlemine gerek duyulmamaktadır. Ancak öğrencilerimiz tarafından öğrenci bilgi formunun doldurulması gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak formu eksiksiz bir şekilde doldurmanızı ve her türlü gelişmeden haberdar olmak için okulumuz web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip etmenizi önemle rica ediyoruz.

ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU

 

AÇIK RIZA ONAYI

Açık rıza onayı formunu doldurarak okulumuza teslim etmenizi rica ediyoruz.

AÇIK RIZA ONAY FORMU

 

OKUL KIYAFETLERİ

Okulumuz kıyafetlerini AKKA Giyim'den temin edebilirsiniz:

AKKA GİYİM

Adres: İçerenköy Mah. Karslı Ahmet Cad. No:19/B Ataşehir / İst.

Tel: 0216 572 5185

 

SERVİS KAYITLARI

Okul servisimiz ile 28 Ağustos 2023 tarihinden itibaren okulumuza gelerek görüşme yapabilirsiniz. Servis kayıtları için Paşatur Hakan Bey'le (0532 573 2998) görüşebilirsiniz.

 

PANSİYON BAŞVURULARI

Sizler için hazırladığımız pansiyon başvuru formunu aşağıdaki linke tıklayarak indirmenizi ve başvurunuzu bu kılavuza göre yapmanızı rica ediyoruz.

PANSİYON BAŞVURU KILAVUZU

 

Ayrıca okulumuz pansiyonundan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz;

PYBS Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nı kazanmış öğrencilerimiz okuldan temin edecekleri ya da pansiyon başvuru kılavuzunda bulunan Bursluluktan Yatılılığa Geçiş Formu ve Ek-1 belgesini 31 Ağustos 2023 tarihine kadar doldurmaları ve okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçeler komisyon tarafından incelenecek boş kontenjan durumuna göre öğrenciler okulumuz yurduna yerleştirilecektir. Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesine katılımınızdan dolayı mutluluk duyuyor başarılı, sağlıklı ve verimli bir eğitim öğretim hayatı geçirmenizi temenni ediyoruz.

Okulumuz pansiyonunda kalan 10. 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin de başvuru evraklarını tekrar doldurmaları gerekmektedir.