9. SINIFA BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SINIF LİSTELERİ VE TANIŞMA TOPLANTISI

28.08.2020 2079

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzu tercih eden 9. Sınıf öğrencilerimize hayırlı olsun diyoruz. Sınıf listelerimiz aşağıdaki gibidir. 02 Eylül 2020 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda saat 11:00'da tüm 9. sınıf velilerimizin katılımı ile "Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı"nı gerçekleştireceğiz. Toplantımıza eksiksiz katılımınız önemle rica olunur. 31 Ağustos - 18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak Telafi Eğitimi duyurusu gün içerisinde web sitemiz üzerinden yapılacaktır.

9. SINIFA BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SINIF LİSTELERİ

KAYIT HAKKINDA

Öğrencilerimizin kayıt işlemleri e-okul üzerinden yapıldığından ayrıca bir kayıt işlemine gerek duyulmamaktadır. Ancak velilerimiz tarafından öğrenci bilgi formunun doldurulması gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak formu eksiksiz bir şekilde doldurmanızı rica ediyoruz.

ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU