2022 - 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF ÖĞRENCİ KABUL SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Hoşgeldin Şampiyon!

2022 - 2023 eğitim öğretim yılı 5. sınıf öğrenci kabul sınavı asil ve yedek listemize aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz. Asil kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor aşağıdaki açıklamaya göre hareket etmelerini önemle rica ediyoruz.

01.06.2022 10860

ASİL LİSTE

YEDEK LİSTE

Okulumuz hakkındaki tüm gelişmeleri daha yakından takip etmek için okul web sitemizi, facebook ve instagram sayfamızı takip etmenizi rica ediyoruz;

İnstagram  : sehitakinsertcelikihl

Facebook    : @sasaihl

Asil Kayıt İşlemlerinin Yapılması

06 – 10 Haziran 2022

Yedek Kayıt İşlemlerinin Yapılması

13 – 17 Haziran 2022

YAZILI SINAV SONUÇLARININ BİLDİRİLMESİ VE KAYIT İŞLEMLERİ

1. Asil kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kesin kayıt başvuruları ve dilekçe kabul işlemleri 6 – 10 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında kesin kayıt için okulumuza bizzat müracaat etmeleri zorunludur. Aksi taktirde öğrencimiz kayıt hakkından vazgeçmiş sayılır.

2. Asil kayıt hakkı kazanıp belirtilen kesin kayıt tarihleri arasında herhangi bir sebepten dolayı dilekçeleriyle başvuru yapmamış aday sayısı kadar yedek kayıt listesinde olup başvuracak adaylar 13 - 17 Haziran 2022 tarihleri arasında dilekçe ile başvuruları alınacaktır.

3. Kontenjan dahilinde puan eşitliği olması durumunda öncelikle ilgili öğrencilerin 4. Sınıf birinci dönem sonu not ortalamalarına bakılır ardından yaşı küçük olan öğrenciye öncelik verilerek sıralamaya dahil edilir.

1.3. Sınava girmeyen, sınavda başarılı olamayan ve asil/yedek kayıt hakkı kazanmış olsa dahi belirtilen tarihlerde dilekçe ile başvuru yapmayan adaylar gönüllü olarak kayıt hakkından vazgeçmiş sayılır.

1.4. Sınavı kazandığı ilan edilmiş olsa dahi gerçeğe aykırı bilgi veren veya belgelerinde eksiklik olan adayların kesin kayıtları yapılmaz. Gerçeğe aykırı bilgi veren veya belgelerinde eksiklik olan adayların kesin kayıtları yapılmış ise de kayıtları iptal edilip yerine yedek adaylardan kayıt yapılır.

OKUL İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon                   : 0216 688 25 95